Opravljamo tako vulkanizerske kot servisne storitve za vsa vozila.

Na zalogi imamo preko 400 kom izpušnih loncev Lauš

Imamo avtomatsko avtopralnico

Opravljamo tudi servise klimatskih naprav

Nudimo vam

vse vrste vulkanizerskih storitev

Za vas opravimo vse vrste vulkanizerskih storitev, da bo vaše vozilo pripravljeno na vse letne čase in tudi najbolj neugodne razmere na cesti.

zamenjava vseh vrst olj in filtrov

Menjava olja in filtrov sodi med najpogosteje opravljene manjše servise vozil. V naši delavnici uporabljamo olja priznanih proizvajalcev in boljše kakovosti, za podaljšanje življenja vašega jeklenega konjička.

servis podvozja

Brezhibno podvozje je nujno potrebno za primerno obnašanje vozila med vožnjo. V kolikor opazite spremembe pri vožnji za vas opravimo preventivni pregled in servis podvozja.

servis in vzdrževanje vseh znamk vozil

S pomočjo naših programov za ugotavljanje napak na vozilih bodo naši izkušeni avtomehaniki poskrbeli za brezhibno delovanje vozil vseh znamk.

servis izpušnega sistema

Pri napakah in okvarah izpušnega sistema poskrbimo za strokovno menjavo in vgradnjo novega izpušnega sistema priznanih proizvajalcev.

menjava akumulatorjev

Izpraznitev akumulatorja je še vedno en izmed najpogostejših razlogov, da pride do težav pri vžigu vozila. Menjavo akumulatorja je dobro opraviti takoj, ko se pojavijo prve težave.

menjava brisalcev

Uporaba dotrajanih brisalcev ni le nevarna, saj poslabša že tako slabo vidljivost v deževnih dneh, temveč lahko poškodovani brisalci celo poškodujejo šipo.

servis zavornega sistema

V sklopu servisa zavornega sistema za vas opravimo pregled obstoječega stanja, dodamo zavorno tekočino in zamenjamo cevi ter obrabljene dele.

menjava zavornih ploščic

Obraba zavornih ploščic sodi med najpogostejše razloge za okvare zavornega sistema zato jo je dobro popraviti še predno pride do večjih težav.

prodaja pnevmatik za osebna vozila, motorje, kombije, traktorje in tovornjake

Pnevmatike za večino modelov vozil imamo na zalogi zato lahko menjavo opravimo že v nekaj urah.

servis avtomobilske klime

V vročih poletnih dneh se lahko pri nas najavite tudi, če opazite prve težave z vašo avtomobilsko klimo.

hitri servis

Zahvaljujoč kvalitetni opremi naše delavnice izvajamo tudi vse vrste hitrih servisov in preventivnih pregledov vozil.

pregled avtomobila za tehnični pregled

Niste povsem prepričani, če je vaše vozilo pripravljeno na tehnični pregled? Pri nas lahko opravite preventivni pregled in naši mehaniki bodo poskrbeli, da bo do tehničnega pregleda vozilo v brezhibnem stanju.

servis motorja

Opravljamo tudi servise motorjev vseh znamk vozil.